Despre noi

Înființată în 2010, la Brașov, AOTE este destinația multor companii în căutarea ambalajelor care sunt simple, frumoase, funcționale și – mai mult decât orice – în concordanță cu valorile beneficiarilor. Cum reușim acest lucru? Formăm relații consistente cu partenerii noștri, pentru a afla totul despre ce își doresc ei dar și despre produsele pe care le vor ambalate.

În cei peste 5 ani de exepriență, am investit în echipamente nu doar pentru a ține pasul cu pretențiile companiilor, dar și pentru a fi pionieri în producția de ambalaje. Dorim să creem experiențe fără să scoatem prea mult în evidență ambalajele în sine. Punem accent pe funcționalitate dar nu neglijăm nici frumosul. Iar calitatea este un standard și ceea ce îi face pe clienții noștri fericiți.

În prezent, țintim cele mai ambițioase companii. Cei care nu au prea mult timp pentru ambalaje complicate, dar care au exigența ca produsele lor să fie prezentate frumos, protejate, ușor de dezvăluit. AOTE este partenerul care știe că, mai important decât produsul în sine, este chiar rutina descoperirii acelui produs.

Punem laolaltă toate nevoile pe care produsul și producătorul acestuia le au, împreună cu așteptările și nevoile utilizatorilor finali. Această privire de ansamblu ne permite să legăm practic și estetic concepte de ambalare moderne și cu un grad mare de personalizare.


Ambalaje practice. Eficiente.
Cu personalitate.

Exigențele clienților noștri ne-au făcut să ne dăm seama că un ambalaj nu are doar rolul de a proteja, înfrumuseța sau de a transporta cu ușurință un produs. Ambalajul înseamnă inclusiv economie de timp, costuri și depozitare. Iar noi, cei de la AOTE, ne asumăm să livrăm ambalaje asamblate, ușor de folosit, până la sediul clientului, cu un grad mare de personalizare. Astfel încât beneficiarul să vadă clar avantajele colaborării cu un producător care vede dincolo de linia de producție.

VIZIUNEA AOTE Carton

AOTE își propune să fie unul dintre cei mai importanți jucători regionali în domeniul ambalajelor cu grad mare de personalizare, în serii mici sau medii. Furnizori de soluții practice, creative și sustenabile, pe termen lung pentru companii exigente.

MISIUNEA AOTE Carton

AOTE depășește toate așteptările clienților în materie de calitate a ambalajelor, creativitate, livrare, costuri, reacție și adaptabilitate la situații noi, prin continuă dezvoltare și interacțiune constantă cu clienții.

Vezi Servicii