Ambalaje asamblate ready to use

Am identificat această nevoie tot mai pregnantă a unor companii de a beneficia de servicii complete: proiectare, design, depozitare, livrare, asamblare. Această ultimă activitate reprezintă pentru client economie de costuri, spațiu și forță de muncă. AOTE produce și livrează ambalaje ready to use, asamblate, pentru orice tip de client, din orice industrie.

Standuri display

Standuri display Industria de advertising atrage după sine o cerere tot mai mare de promovare a producătorilor la locul de vânzare dar și la târguri și expoziții. Punem la dispoziția acestora o gamă variată de posibilități de standuri de promovare și tot know-how-ul nostru dobândit în lucrul cu zeci de clienți exigenți.

Tăvițe și cutii pentru legume / fructe

Tăvițe și cutii pentru legume / fructe Creem tăvițe și cutii care să protejeze legumele și fructele comercianților și producătorilor. Care să reziste în timp dar și să optimizeze costurile beneficiarilor. Și, nu în ultimul rând, care să atragă ochiul cumpărătorului.

Ambalaje si obiecte din carton artizanale, personalizate pentru evenimente

Ambalaje si obiecte din carton artizanale, personalizate pentru evenimente Acesta este domeniul pentru care punem la lucru imaginația. A noastră sau împreună cu clientul. Facem fericiți companii sau persoane fizice care doresc să impresioneze prin calitate și inovație. Lucrăm îndeaproape cu clientul pentru a ne asigura că ajungem la cel mai bun rezultat. Fie că […]

Cutii de arhivare și păstrare a documentelor

Cutii de arhivare și păstrare a documentelor La acest capitol, ne concentrăm atenția către ambalaje practice, ușor de manipulat și depozitat și care să ajute la păstrarea în timp a proprietăților produselor depozitate. Cerințele sunt foarte specifice dar și stricte, de aceea vă încurajăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Ambalaje pentru curierat

Ambalaje pentru curierat Acest sector s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, poate și datorită intensificării comerțului electronic. Dacă până acum câțiva ani, producătorii, retailerii și transportatorii cereau ambalaje care să cuprindă mai multe produse într-un singur loc, în prezent tendința este către o cerere crescută de ambalaje individuale. Astfel încât să poată fi transportate, […]

Ambalaje pentru produse alimentare

Ambalaje pentru produse alimentare Producem o serie mare de ambalaje adaptate oricărui tip de produs preambalat din domeniul alimentar. Ambalaje pentru băuturi, produse de panificație sau semipreparate, toate își găsesc cutia perfectă la AOTE. Prin produs alimentar preambalat înțelegem orice produs care este mai întâi ambalat de producător și care nu vine în contact direct […]

Ambalaje pentru piese si componente industriale

Ambalaje pentru piese si componente industriale Județul Brașov este unul dintre polii producției industriale. Iar noi am înțeles din prima secundă cât de important este să livrezi rapid, la costuri competitive și fără rabat de calitate către clienți importanți cu exigențe mari. Producem ambalaje pentru componente metalice, PVC, luminoase ș.a..

Ambalaje pentru încălțăminte si textile

Ambalaje pentru încălțăminte si textile Mulți ar spune că nu implică mare efort ambalarea unor produse de încălțat sau îmbrăcat. Nu contrazicem pe nimeni, dar știm că putem face mai mult. Astfel încât utilizatorul final să fie pe deplin mulțumit.

Ambalaje pentru electronice si electrocasnice

Ambalaje pentru electronice si electrocasnice Știm cât de important este ca astfel de produse să fie reprezentate de ambalaje rezistente, frumoase și, nu în ultimul rând, ușor de utilizat. Oferim o gamă largă de tipuri de ambalaje pentru electronice și electrocasnice, de dimensiuni și caracteristici diferite și – bineînțeles – cu un grad mare de […]