Tipuri de carton utilizat de AOTE

AOTE Carton este specializată în producția de ambalaje din carton ondulat (trei sau cinci straturi), din duplex și / sau mucava. În funcție de caractersticile fiecărei comenzi și de cererile specifice ale beneficiarilor, aceste ambalaje pot fi tipărite, ștanțate și / sau capsate.

Oferim, de asemenea, servicii integrate: proiectare, design, producție, depozitare, asamblare, livrare, pentru clienți din orice domeniu sau industrie.

Cartonul ondulat este pretabil pentru aproape orice tip de ambalaj, indiferent de complexitate sau mărime. Ambalajele din carton ondulat sunt utilizabile într-o gamă largă de industrii și domenii, de la industria alimentară și de IT până la produsele industriale sau de curierat. Rezistența crescută și versatilitatea acestuia fac din cartonul ondulat unul dintre materialele cele mai utilizate pe scară globală, în special în domeniul ambalajelor.

Cartonul duplex se recomandă în special ambalajelor de dimensiuni mai mici care necesită o calitate superioară a tiparului. Acesta are o capacitate bună de prelucrare și este de obicei utilizat în ambalaje pentru produse mici și medii din industria alimenatară, IT, cosmetice, pharma.

Cartonul mucava are de asemenea o capacitate mare de prelucrare, putând fi utilizat într-o gamă largă de domenii, inclusiv pentru produsele ce necesită o atenție sporită (cu fragilitate mare).


Detalii tehnice – de la nevoi standard la ambalaje cu personalitate

AOTE Carton produce toate tipurile de cutii standard, așa cum sunt definite în catalogul Asociației Europene a Producătorilor de Ambalaje din Carton Ondulat.

În ultimii ani, în contextul concurenței crescute și a industriei de marketing tot mai dezvoltate, companiile caută să treacă dincolo de “standardul” ambalajelor din carton. Aici intervenim noi. Împreună cu specialiștii AOTE investim timp și energie în înțelegerea profundă a nevoilor clienților și transformăm proiecte clasice în ambalaje practice, eficiente și cu personalitate.

Dimensiunea maxima de tipar pe care o putem realiza acum este 1200 x 2400 mm pe placă. Putem tipări plăci cu dimensiuni între 360 x 560 mm și 1200 x 2600 mm, dimensiunea cutiilor rezultate fiind variabilă în funcție de tipul FEFCO utilizat (forma constructivă a cutiei). Avem posibilitatea să tipărim până la 4 culori.