Controlul calității

Am impus o serie de standarde și reguli pe care le urmăm cu strictețe pentru ca ambalajele pe care le producem să aibă o calitate ridicată constantă. Produsele noastre trec printr-un proces de control al calității riguros, implementat de echipa AOTE specializată în managementul calității.
Experții noștri au grijă ca toate detaliile să fie puse la punct, inclusiv cele legate de asamblare și livrare. Ne place să depășim așteptările clienților, iar acest lucru nu se poate obține decât printr-o permanentă îmbunătățire a procedurilor interne și a gradului de implicare a specialiștilor AOTE.

Protecția mediului

Este destul de important în prezent ca firmele să se concentreze mai mult și pe impactul pe care îl au cu mediul înconjurător. Noi considerăm că este și mai important să implemetăm anumite reguli și să le respectăm, nu doar să spunem că o facem.
Avem convingerea că eficientizarea resurselor consumate și minimizarea deșeurilor generate reprezintă drumul corect în lumea de business. Astfel, facem economii de costuri atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri și evităm situațiile de risipă inutilă. Desigur că, uneori rezultă o anumită cantitate de rebuturi (foile de test, marginile sau găurile tăiate). Dar ne-am impus să refolosim aceste materiale și să le ducem la reciclat tocmai pentru a face o diferență în această industrie. Și nu facem acest lucru pentru că aceasta este tendința pe piață, ci pentru că asta ne caracterizează pe noi.